Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

Termeni si Conditii

Acest site web (numit in continuare "SITE") este administrat de S.C. PERSAM & COMP S.R.L. (numita in continuare “SOCIETATEA”), cu sediul social in Str. Complex Coop, Varadia, judetul Caras Severin, avand codul de inregistrare fiscala RO6438175, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J11/895/1994, telefon: 0255 572297.

SOCIETATEA depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor expuse pe SITE. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, SOCIETATEA precizeaza ca imaginea produselor are caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori. De esemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe SITE, pot fi modificate de catre SOCIETATE fara preaviz sau pot contine erori de operare.
De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa SOCIETATEA face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante.
Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile in limita stocului disponibil.
SITE-ul poate contine si link-uri catre alte site-uri. SOCIETATEA nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri.

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:
UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.
CLIENT: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initiaza si finalizeaza o comanda.
UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii Persam & Comp SRL.
COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ului de catre un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare intre SOCIETATE si CLIENT.
CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre SOCIETATE, prin care SOCIETATEA este de acord sa livreze CLIENTULUI produse si servicii, iar CLINETUL este de acord  sa efectueze plata acestora.

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE
(pentru afişare pe pagina web sau în cazul colectării datelor prin formulare on-line)

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice S.C. PERSAM & COMP S.R.L. cu sediul social in Varadia, judetul Caras Severin, Str. Complex Coop, inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J11/895/1994, CUI RO 6438175 are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Colectarea datelor se face in scopul realizarii de comert on-line.

  Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru identificarea dumneavoastra in vederea stabilirii relatiei contractuale si pentru a putea intra in posesia produselor cumparate. Refuzul dvs. determină imposibilitatea de a va oferi serviciile solicitate.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: persoana vizata, reprezentatii legali ai persoanei vizate, salariatii operatorului si partenerii contractuali ai acestuia.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la S.C. PERSAM & COMP S.R.L., punct de lucru Oravita, Str. Brosteniului, Nr.2 sau la adresa de e-mail office@persam.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

 

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

 

Comanda minima este de 150 Lei pentru persoane fizice si 500 Lei pentru persoane juridice; momentan, comenzile se livreaza in judetul Caras Severin.

Prin folosirea site-ului de comert electronic www.persam.ro, Utilizatorul este de acord cu modul de colectare si folosire a informatiilor personale, asa cum sunt descrise in acest document. S.C. Persam & Comp S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba aceste politici de confidentialitate, dar Utilizatorul va fi imediat instiintat prin intermediul site-ului, astfel incat sa fie permanent in cunostinta de cauza despre modul in care www.persam.ro colecteaza si foloseste informatiile personale.
Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.